
Lahodné cestoviny so slaninou, sušenými paradajkami a talianskym syrom
V tomto recepte dominuje omáčka z mascarpone, drvených paradajok a sušených paradajok, ktorá sa spája s opečenou slaninou, cibuľou a cesnakom do výraznej, no vyváženej chuti. Cestoviny sa varia zvlášť a potom sa obalia v jemnej a sýtej krémovej omáčke. Na záver sa jedlo posype strúhaným syrom, ktorý dodá finálny chuťový akcent.
- Cestoviny:
- 4-5 l vody
- 2 lyžička
- 1 balenie
- 1 lyžica
- Omáčka:
- 1
- 2
- 1 balenie
- 1 lyžica
- 1 balenie
- 1 balenie
- 1 balenie
- 2 dl
- 1.5 lyžička
- 0.5 lyžička
- 1 balenie
- Ďalšie ingrediencie:
- 1 balenie