Hovädzie s brokolicou a vaječnými rezancami v miso omáčke
Vychutnajte si kombináciu restovaného mäsa, chrumkavej brokolice a rezancov v lahodnej omáčke s misom, sójovou omáčkou a zázvorom. Sladko-slané tóny sa skvele dopĺňajú s jemnou pikantnosťou. Ideálne rýchle jedlo, ktoré si zamilujete.
25 min
Rezance:
1 dl
1 balenie
Stir-fry:
2
0.5 balenie
1
2 lyžica
1 balenie
1 balenie
1 lyžica
1 balenie
1 balenie
1 balenie
1 balenie
2.5 dl
Ďalšie ingrediencie:
0.5 balenie
1
Nalejte vodu do hrnca a priveďte ju do varu. Keď začne vrieť, vložte do nej rezance a varte podľa návodu na obale.
2
Ošúpte a nastrúhajte cesnak. Opláchnite jarnú cibuľku a nakrájajte ju nadrobno. Brokolicu umyte, rozdeľte na malé ružičky, stonku ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
3
Rozohrejte panvicu s olejom na stredne silnom plameni. Pridajte mleté mäso a restujte 3–4 minúty.
4
Pridajte cesnak, sušený zázvor, polovicu jarnej cibuľky a brokolicu. Restujte 2–3 minúty.
5
Dochucujte cukrom, sójovou omáčkou, bielym vínnym octom a miso pastou.
6
Kukuričný škrob rozmiešajte v studenej vode v malej miske. Nalejte zmes do panvice za stáleho miešania. Priveďte do varu a potom duste na miernom plameni 3–4 minúty, kým omáčka nezhustne.
7
Servírujte rezance na taniere, pridajte restované mäso so zeleninou a posypte zvyšnou jarnou cibuľkou. Prajeme dobrú chuť.