
Pražma kráľovská s restovanou zeleninou a šťuchanými zemiakmi
Tento recept prináša príjemnú zmenu do vášho jedálnička. Pražma kráľovská sa podáva s citrónovým maslom a je ochutená korením na ryby, ktoré zvýrazní jej jemnú chuť. Ako príloha poslúžia šťouchané zemiaky a pečená zelenina – cherry paradajky a kučeravý kel.
- Zemiaky:
- 2-2,5 l vody
- 1 balenie
- 2 lyžička
- Restovaná zelenina:
- 1 balenie
- 1 balenie
- 1 lyžica
- 0.5 lyžička
- 1
- Pražma:
- 4 balenie
- 1 balenie
- 1
- 1
- 2 lyžica
- 4 lyžica
- Ďalšie ingrediencie:
- 0.5
- 0.5 balenie
- 3 lyžica
- 1
- Na dokončenie:
- 0.5 balenie
- 0.5