Toto je skutočný hrdina všedných dní! Tento kurací guláš je hotový za chvíľku vďaka predvarenému kuraciemu mäsu pripravenému metódou sous vide. Ako príloha sa varí ryža. Krémové jedlo získava sviežosť vďaka jemne kyslej citrónovej šťave.
25 min
Ryža:
1 balenie
Zmes:
1
2
3
1 lyžica
1 balenie
1 balenie
1 lyžička
0.5 lyžička
1 balenie
1
1
Dajte variť vodu na ryžu. Uvarte ryžu podľa pokynov na obale.
2
Ošúpte a nadrobno nasekajte cibuľu a strúčiky cesnaku. Mrkvu ošúpte, opláchnite a nakrájajte na malé kocky.
3
Rozohrejte panvicu a pridajte olej. Vložte kuracie mäso pripravené metódou sous vide a pomocou stierky ho rozdeľte na menšie kúsky. Opekajte za miešania približne 5–7 minút.
4
Do panvice pridajte cibuľu a mrkvu. Pokračujte v opekaní ešte niekoľko minút.
5
Do panvice vlejte smotanu na varenie, vypláchnite obal vodou a tú tiež pridajte.
6
Omáčku dochucujte soľou, čiernym korením a karí korením. Vytlačte do nej citrónovú šťavu. Priveďte do varu a varte približne 8–10 minút, kým nie je mrkva mäkká.