
Šťavnaté hovädzie steaky s chimichurri a pečenými zemiakmi
Tento recept prinesie všednému dňu nevšedný nádych. Hlavnú úlohu hrá steak typu pavúk – jedinečný a chuťovo výrazný rez mäsa s jemným mramorovaním. Šťavnaté mäso dopĺňa bohatá chimichurri marináda z čerstvých byliniek, cesnaku a citróna. Podáva sa so zemiakmi pečenými dozlatista.
- Pečené zemiaky:
- 1 balenie
- 2 lyžica
- 1 lyžička
- 0.5 lyžička
- 1 balenie
- Chimichurri:
- 2
- 0.5
- 1
- 3
- 1 balenie
- 1 balenie
- 5 lyžica
- 1 balenie
- 1 lyžička
- 1
- 1 lyžička cukru
- Steaky:
- 4
- 1 lyžička
- 0.5 lyžička
- 2 lyžica
- 2 lyžica
- 0.5