Skip to contentYummy

Treska v citrónovo-kapariovej omáčke so šťuchanými zemiakmi

Tento recept ponúka jemne opečenú tresku, ktorá si zachováva šťavnatosť a je doplnená výraznou maslovou omáčkou s citrónom, kaparami a cherry paradajkami. Omáčka má sviežu, mierne slanú a kyslastú chuť, ktorá skvele dopĺňa jemné rybie mäso. Ako príloha slúžia šťuchané zemiaky s citrónovou kôrou a šťavou, ktoré celý pokrm príjemne zľahčujú a osviežujú.

Clock Icon35 min

Zemiaky:
2-2,5 l vody
1 balenie
2 lyžička
Zelenina:
2
1 balenie
1 balenie
1 balenie
Treska:
2 balenie
1 balenie
1
1 lyžica
4 lyžica
Omáčka:
5 lyžica
1
1
0.5 citróna
Ďalšie ingrediencie:
3 lyžica
0.5 citróna