
Treska v citrónovo-kapariovej omáčke so šťuchanými zemiakmi
Tento recept ponúka jemne opečenú tresku, ktorá si zachováva šťavnatosť a je doplnená výraznou maslovou omáčkou s citrónom, kaparami a cherry paradajkami. Omáčka má sviežu, mierne slanú a kyslastú chuť, ktorá skvele dopĺňa jemné rybie mäso. Ako príloha slúžia šťuchané zemiaky s citrónovou kôrou a šťavou, ktoré celý pokrm príjemne zľahčujú a osviežujú.
- Zemiaky:
- 2-2,5 l vody
- 1 balenie
- 2 lyžička
- Zelenina:
- 2
- 1 balenie
- 1 balenie
- 1 balenie
- Treska:
- 2 balenie
- 1 balenie
- 1
- 1 lyžica
- 4 lyžica
- Omáčka:
- 5 lyžica
- 1
- 1
- 0.5 citróna
- Ďalšie ingrediencie:
- 3 lyžica
- 0.5 citróna