Vegetariánske Pad Thai s vajíčkom, kučeravým kelom a arašidmi
Pad Thai je thajskou verziou známeho jedla v štýle praženice. Toto jedlo je plné chuti a zeleniny. Vajcia dodávajú bielkoviny a výživný kučeravý kel pokrm dotvára.
35 min
Omáčka:
1
1 balenie
1 balenie
1.5 lyžica
Pad Thai:
1 balenie
2
2
2 lyžica
1 balenie4 vajcia
Ďalšie ingrediencie:
1 balenie
1 lyžica
1 balenie
1 balenie
Tips
1
Šťavu z limetky vytlačte do malej misky. Pridajte sójovú omáčku, biely vínny ocot a cukor. Premiešajte.
2
Pak choi opláchnite, odstráňte tvrdý spodok a listy nakrájajte na pásiky. Mrkvu ošúpte, opláchnite a nakrájajte na tenké hranolky. Strúčiky cesnaku ošúpte a nasekajte nadrobno.
3
Dajte variť vodu na rezance. Rezance uvarte podľa návodu na obale. Uvarené rezance prepláchnite v sitku pod studenou vodou. Dobre ich sceďte a premiešajte s olejom.
4
Na panvici rozohrejte olej. Pridajte mrkvu a niekoľko minút ju restujte za miešania.
5
Pridajte kučeravý kel a cesnak. Pokračujte vo varení ešte pár minút.
6
Zeleninu odsuňte na kraj panvice alebo ju odložte bokom na tanier. Do stredu rozklepnite vajcia. Nechajte ich mierne stuhnúť, potom rozbite žĺtky a premiešajte s ostatnými surovinami.
7
Pridajte uvarené rezance a pripravenú omáčku. Dobre premiešajte a krátko prehrejte.