
Pečený zemiakový šalát s jablkami, kaparami a syrom typu halloumi
Tento ľahký recept je ideálny na teplejšie dni, keď máte chuť na sýte, no zároveň svieže jedlo. Kombinácia pečených zemiakov, jabĺk a kapár vytvára zaujímavý chuťový kontrast, ktorý dopĺňa dozlatista opečený syr typu halloumi. Vyvážené jedlo s jemne slanými, kyselkavými a sladkastými tónmi.
- Pečená zelenina:
- 1 balenie
- 2
- 2 lyžica
- 1 lyžička soli
- 1 balenie
- 1 balenie
- Ďalšie ingrediencie:
- 2
- 1 balenie
- 1 lyžica
- 1 balenie
- 1
- Grilovaný syr typu halloumi:
- 2 balenie
- 2 lyžica
- Na dokončenie:
- 1 medovo-horčicový dresing